top of page
Pau Murner

Actor

Actor format a la Casona i   a   l’Estudi   Laura     Jou. Ha participat en   projectes molt diversos   tant en el món   audiovisual (¡A tu bola!   25tv) com en teatre infantil,d’animació i manipulació d’objectes, on hi destaca Poemes Visuals un espectacles     de la Cia Jordi Bertran,   rodant‐lo per arreu del món.

IMG-20200313-WA0001.jpg
Ivette Callis

Actriu

Actriu, graduada al Galliner de Girona i a     l’Estudi  de la Laura Jou.    Inquieta i dinàmica ha participat en diverses     creacions teatrals arreu de Catalunya en diferents     disciplines com el teatre de carrer, teatre d’objectes i teatr infantil.  Els seus darrers projectes   han estat Sueño de una noche de verano a l’Almeria teatre i Camins tancats.

Captura de pantalla 2020-03-13 a la(s) 1
​Sònia Sánchez

Actriu

Diplomada en magisteri (especialitat llengües estrangeres) i traductora literària i audiovisual. S’ha format com actriu a l’estudi Nancy Tuñón i a l’escola Memory de Barcelona. Ha treballat amb la cia. Obsidiana, Zum Zum Teatre, Veus Veus i Festuc Teatre, fent espectacles de creació pròpia, teatre familiar, musical i de titelles. Actualment fa el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social a l’Institut del Teatre.

Captura de pantalla 2020-03-13 a la(s) 1
bottom of page